Explore the agenda for the Board Member Academy, which will be held on 26 January 2022.

9:00am

Virtual event platform opens

Duration: All day

10:00am

Chair’s opening remarks

Duration: 10 minutes

Chair:

  • Sarah Finnegan

    Sarah Finnegan
    National Housing Federation

10:10am

Duration: 40 minutes

Speakers:

  • Sean Anstee

    Sean Anstee
    Trafford Housing Trust

  • Alan Lewin

    Alan Lewin
    Hundred Houses

  • Jane McCall

    Jane McCall
    Peaks & Plains Housing Trust

Chair:

  • Sarah Finnegan

    Sarah Finnegan
    National Housing Federation

10:50am

Breakout sessions and roundtables – please select one option

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Pauline Davis

    Pauline Davis
    Riverside

Chair:

  • Paul Bayly

    Paul Bayly
    National Housing Federation

Duration: 40 minutes

Speakers:

  • Nathan Mallows

    Nathan Mallows
    Coastline Housing

  • Sue Hockett

    Sue Hockett
    Women’s Pioneer Housing

Chair:

  • Keith Ward

    Keith Ward
    RSM

11:30am

Duration: 30 minutes

Speaker:

  • Monica Burns

    Monica Burns
    English Rural

12:10pm

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Fiona Froggatt

    Fiona Froggatt
    Regulator of Social Housing

Chair:

  • Sarah Finnegan

    Sarah Finnegan
    National Housing Federation

Duration: 40 minutes

Speaker:

  • Sam McGrady

    Sam McGrady
    DTP

Chair:

  • Joseph Carr

    Joseph Carr
    MORhomes

12:50pm

Duration: 30 minutes

Speaker:

  • Wayne Morris
    Abri

1:50pm

Duration: 40 minutes

Speakers:

  • Kim Vernau

    Kim Vernau
    Women’s Pioneer Housing

  • Kam Urwin

    Kam Urwin
    Mosscare St. Vincents Housing

Chair:

  • Paul Bayly

    Paul Bayly
    National Housing Federation

Duration: 40 minutes

Speakers:

  • Geraldine Howley

    Geraldine Howley
    Chartered Institute of Housing and Board Director, MORhomes

  • Patrick Symington

    Patrick Symington
    MORhomes and Board Member, Estuary Housing Association

Chair:

  • Jo Allen

    Jo Allen
    National Housing Federation

2:30pm

Chair’s closing remarks

Duration: 10 minutes

Chair:

  • Sarah Finnegan

    Sarah Finnegan
    National Housing Federation